Ryddeligaen
Ålesund

MELD PÅ DIN KLASSE

Gira på å rydde fjørekantene til verdens vakreste region? Vi i teamet bak Rydd Møre startet i 2021 Ryddeligaen, hvor vi inviterer alle barneskoler i Ålesund og Kristiansund til å delta og rydde i sine lokale fjører. Alle som deltar har mulighet til å vinne forskjellige premier. Vi trekker blant annet tre heldige klasser som vinner en busstur til en utflukt med grillfest og mange morsomme aktiviteter.

Det er gratis å delta og vi stiller med alt ryddeutstyr; hansker, poser, ryddekart og håndtering av søppel. Eneste dere trenger er gode klær og motivasjon. Det er kjempeviktig at dere sender oss bilder og klipp fra ryddeaksjonene slik at vi kan vise sponsorene våre slik at vi kan få til dette igjen.

Nyhet!:
Vi tilbyr elevaktive foredrag om plastforsøpling fra vår samarbeidspartner Framtiden I Våre Hender. Første mann til mølla-prinsippet gjelder.

Under i skjemaet får dere selv velge hvilket område dere ønsker å rydde, vi anbefaler at dere velger noe nærme skolen deres slik at det blir minst mulig tid på gåing, og mest mulig tid i fjøra.

Viktige datoer under Ryddeligaen:

14. september - Infowebinar for alle kontaktlærerne med presentasjon og spørsmålsrunde om Ryddeligaen. Onsdag kl: 14:00 - 14.20 Link: https://meet.google.com/kvv-ggua-ykm

16. september - Frist for påmelding. Her velger dere tidspunkt for rydding. Man kan melde på hele skolen eller bare en klasse.

28. september - 6. oktober.  - Rydding (dere bestemmer dato i henhold til deres skoleplan.) Gi beskjed om kun datoer utenfor dette passer, så ser vi på muligheter.  
Påmelding klasse

Påmelding klasse

Kontaktinformasjon Lærer
Da snakkes vi snart ;)

- Jim Andre

Gira på å rydde fjørekantene til verdens vakreste region? Vi i teamet bak Rydd Møre startet i år Ryddeligaen, hvor vi inviterer alle barneskoler i Ålesund til å delta og rydde i fjøra. Alle som deltar har mulighet til å vinne forskjellige premier. Vi trekker blant annet tre heldige klasser som vinner en busstur til en utflukt med grillfest og mange morsomme aktiviteter.

Det er gratis å delta og vi stiller med alt ryddeutstyr; hansker, poser, ryddekart og håndtering av søppel. Eneste dere trenger er gode klær og motivasjon.

Under i skjemaet får dere selv velge hvilket område dere ønsker å rydde, vi anbefaler at dere velger noe nærme skolen deres slik at det blir minst mulig tid på gåing, og mest mulig tid i fjøra.

Oops! Her gikk noe galt. Hvis feilen fortsetter så send mail til jim.andre@ld.studio istedenfor :)