Ryddeligaen

MELD PÅ DIN KLASSE

Gira på å rydde verdens vakreste region? Vi i teamet bak Rydd Møre startet i 2020 Ryddeligaen, hvor vi inviterer alle barneskoler i regionen til å være med å rydde i nærområdet sitt, eller førekantene sine.

Det er gratis å delta og vi stiller med alt ryddeutstyr; hansker, poser og håndtering av søppel. Eneste dere trenger er gode klær og motivasjon. Det er kjempstas at dere sender oss bilder og klipp fra ryddeaksjonene slik at vi kan vise sponsorene våre slik at vi kan få til dette igjen.

Under i skjemaet får dere selv velge hvilket område dere ønsker å rydde, vi anbefaler at dere velger noe nærme skolen deres slik at det blir minst mulig tid på gåing, og mest mulig tid på rydding.

Viktige datoer under Ryddeligaen:

1. mai - Frist for påmelding - bruk påmeldingsskjema under. Her velger dere tidspunkt for rydding. Man kan melde på hele skolen eller bare en klasse.

4. - 7. juni - Rydding (dere bestemmer dato i henhold til deres skoleplan). Gi beskjed om det kun er tidspunkt utenfor 4.-7.juni som eventuelt passer, så ser vi på muligheter.

Påmelding klasse
Vår erfaring er at det ikke alltid samles opp så mye avfall at det trengs å hentes av oss i Rydd Møre, så si ifra i etterkant av rydding om dere har plass i egne containere/søppeldunker - setter veldig pris på om dette går :)

Kontaktinformasjon Lærer
Da snakkes vi snart ;)

- Jim Andre

Gira på å rydde fjørekantene til verdens vakreste region? Vi i teamet bak Rydd Møre startet i år Ryddeligaen, hvor vi inviterer alle barneskoler i Ålesund til å delta og rydde i fjøra. Alle som deltar har mulighet til å vinne forskjellige premier. Vi trekker blant annet tre heldige klasser som vinner en busstur til en utflukt med grillfest og mange morsomme aktiviteter.

Det er gratis å delta og vi stiller med alt ryddeutstyr; hansker, poser, ryddekart og håndtering av søppel. Eneste dere trenger er gode klær og motivasjon.

Under i skjemaet får dere selv velge hvilket område dere ønsker å rydde, vi anbefaler at dere velger noe nærme skolen deres slik at det blir minst mulig tid på gåing, og mest mulig tid i fjøra.

Oops! Her gikk noe galt. Hvis feilen fortsetter så send mail til jim.andre@ld.studio istedenfor :)